Defektologija baner

Од актуелностите во работата н...

27/10/2013 од

Со почетокот на новата учебна 2013/14 година во посебното основно училиште...

Повеќе

Ефективна програма за предучил...

20/06/2013 од

Автори: Маја Трајчова Ивана Кекеновска Цветковска   Позитивните...

Повеќе

NTC систем на учење...

07/06/2013 од

NTC (Никола Тесла Центар) систем за учење е специјализирана образовна...

Повеќе

Подобрување на социјализацијат...

03/06/2013 од

Втора година по ред Дневниот центар за лица со ментална или телесна...

Повеќе